Yhteistyössä

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. VET-Sähkö palvelee asiakkaitaan myös kodin ja liiketilan remontointi, putki ja ilmanvaihto asioissa.


UST-Pro Oy

UST-pro-Logo

Asiakkaamme saavat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Tarjoamme täydenpalvelun osaamista sähkö-, putki- ja rakennustöiden saralta myös teollisuuteen, sekä teemme erillaisia erikoistöitä. Laadukkaat tuotteemme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat onnistuneen tuloksen.

Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, kiinteistönhuoltoyhtiöt, isännöitsijät ja eri teollisuusalan yritykset. Toimialueeseemme kuuluvat pääasiallisesti Jyvässeutu ja Helsinki, mutta toimimme myös ympäri Suomea, kuten esim.Levillä. Uudet toimitilamme löydätte Heinämäen teollisuusalueelta, Jyväskylästä.

Lue lisää USTprosta.


LVI-09 HELSINKI

LVI-09-Helsinki-Logo

LVI-09 HELSINKI on täyden palvelun LVI-urakoitsija. Meiltä saat kaikki LVI-alan työt ja tarvikkeet.
Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja isännöitsijätoimistoja pääkaupunkiseudun alueella.

Tavoitteenamme on aina kestävä laatu, nopea palvelu ja asiakastyytyväisyys.

Lue Lisää LVI-09 HELSINGISTÄ.


Kiinteistöantenni

kiinteistoantenni-logo-2

Kiinteistöantenni on antennialan kokenut ammattilainen. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 1964 lähtien pääkaupunkiseudun, eli Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Kokonaisvaltaista antennipalvelua

Myymme, asennamme ja huollamme yhteisantennijärjestelmät, satelliittitekniikat ja digi-tv-tekniikat ammattitaidolla. Yhteisantennijärjestelmä on nykyaikainen ratkaisu, joka tarjoaa digitaaliset tv-palvelut kaikille asukkaille tasapuolisesti. Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita, mutta teemme töitä myös yksityisille.

Lue lisää Kiinteistöantennista.

Yhteistyössä:

LVI 09 Helsinki logo Uuraisten sahkotyo logo Kiinteistoantenni logo

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö joko viestillä tai yhteydenottolomakkeella.

VET-Sahko logo

VET-Sähköllä on 40 vuoden kokemus monipuolisista sähkötöistä. Meiltä saat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua suunnittelusta asennukseen. Päätoimialueinamme ovat huoneistosaneeraukset, liiketilat ja teollisuusasennukset.

Luotettava Kumppani logo STUL logo

VET-Sahko logo

VET-Sähköllä on 40 vuoden kokemus monipuolisista sähkötöistä. Meiltä saat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua suunnittelusta asennukseen. Päätoimialueinamme ovat huoneistosaneeraukset, liiketilat ja teollisuusasennukset.

Luotettava Kumppani logo

STUL logo